Monthly Archives: Červen 2012

„Afrikou křížem krážem“

Od občanského sdužení „Ano, ano“ jsme měli možnost zúčastnit se projektu „Afrikou křížem krážem“. Děti si zahrály hru v označeném území v oboře Hvězda v Praze, kde se pohybovaly po celém areálu a hledaly stanoviště afrických států. U každého stanoviště na děti čekaly různé úkoly vztahující se k africkým zemím.


Minigolf

Během jednoho červnového víkendu se děti zúčastnily akce v areálu v Horním Bezděkově. Děti si během dne zahrály minigolf.Děti byly rozděleny do několika skupin a za každou skupinu byl vybrán nejlepší hráč, který postoupil do finále. Pro děti bylo připraveno malé pohoštění. Dětem se akce moc líbila a velice si to užily.


Chance 4 children – rozloučení

Před prázdninami se s dětmi přijeli rozloučit organizátoři ze sdružení Chance 4 children, se kterým spolupracujeme. S dětmi si na rozloučenou zahráli několik her, naučili je tvořit z balónků zvířátka, malovali dětem na obličej a na závěr děti obdržely certifikáty za účast na kroužcích angličtiny a počítačů. Na další pokračování kroužků se děti mohou těšit zase v září.


Dětský den v Tescu

Tesco Stores Postřižín děti pozvalo na dětský den, který se konal v areálu Tesca. Pro děti byl připravený bohatý program. Dětem zpívaly Martina a Kristýna krásné pohádkové písničky, tančilo se, soutěžilo, děti mohly skákat na trampolíně, gumovém hradě, jezdilt na čtyřkolkách, střílet z luků.


Fotbal

Dne 1.6. se děti mohly zúčastnit posledního fotbalového zápasu před odjezdem naší fotbalové reprezentace na ME 2012. Přátelský zápas sehráli naši reprezentanti s týmem z Maďarska na pražské Spartě.