Monthly Archives: Červen 2013

Pozvánka na zahradní slavnost


Rozlučka s C 4 C

Před prázdninami jsme se rozloučili s našimi lektory z C 4 C, kteří k nám dochází na výuku angličtiny a počítačové gramotnosti. V kroužcích však budeme pokračovat zase od září. Původně jsme chtěli opékat buřty na zahradě. Kvůli dešti jsme je však museli upéct v troubě. Bylo připraveno i drobné pohoštění. Lektoři předali dětem certifikáty o absolvování a nějaké sladkosti.


Minigolf

V Úžicích se konala akce pro děti – na minigolfovém hřišti. Děti si během odpoledne hezky zahrály minigolf a akce se jim moc líbila.


Vyšehraní

V sobotu 15.6. jsme byli pozváni na „Vyšehraní“, které se konalo samozřejmě na Vyšehradě v Praze. Již od rána pro nás byl připraven bohatý program. Náš průvodce Jirka nám ukázal střed Prahy – z Vyšehradu jsme došli na Národní třídu, kde jsme navštívili muzeum Lega. Po návštěvě muzea nás vzal Jirka na zmrzlinu a další dobrůtky do „mekáče“. Na Vyšehradě jsme měli připravený oběd
Číst více »


Projekt Děti dětem

Dne 8.6.2013 se na atletickém stadionu Sletiště – Kladno konal „Desetiboj trochu jinak“ od občanského sdružení Ano, ano. Cílem akce bylo seznámit zábavnou formou děti s atletickým desetibojem, umožnit dětem z projektu Sen poznat své sponzory a svou přítomností a svým výrobkem podpořit devítiletého Alexe, který trpí rakovinou kostí a přišel touto nemocí o nohu.