Monthly Archives: Září 2018

Gratulujeme k úspěchu

Během září 2018 odpromoval s červeným diplomem v bakalářském studiu náš (nyní již bývalý) klient na VŠ v Praze. Jsme na něj velmi hrdí, k jeho úspěchu mu všichni moc gratulujeme a přejeme hodně štěstí nejen do dalšího studia, ale i do dalšího života!!!!!


Poděkování

Velmi děkujeme souboru DIVADLO AHA!, obecně prospěšné společnosti, která nám věnovala vstupenky pro děti na představení „Dášeňka čili život štěněte“ v rámci projektu GONG DĚTEM. Děkujeme!!!!


Divadelní představení – divadlo Gong

Dne 29.9.2018 jsme se vypravili s dětmi vláčkem do Prahy a dále tramvají po Praze (už to samo o sobě byl zážitek :)) do divadla Gong, které nám umožnilo shlédnout divadelní představení „Dášeňka čili život štěněte“ na náměty stejnojmenné knihy od Karla Čapka. Děj pohádky, která trvala 45min,(což byla pro děti naprosto vyhovující doba), byl zcela odpovídající zmiňované knížce…Dášenka „bylo takové malé chlupaté umrněné
Číst více »


Galakoncert La Sophia

Nadace La Sophia o.p.s. Yvetty Blanarovičové pomáhá dětem z dětských domovů a znevýhodněných rodin. I letos jsme se zúčastnili se 7 dětmi “ Galakoncertu La Sophia“. Patronkou tohoto projektu je letos prvním rokem Dana Batulková. Programem celého večera bylo nejprve slavnostní zahájení, galakoncert finalistů La Sophia v doprovodu hudebních hvězd jako jsou Felix Slováček, Ondřej Soukup, Karel Vágner, Vratislav Kříž a mnoho dalších významných
Číst více »


Cirkus Berousek

V sobotu 16.9. 2018 jsme s dětmi vyrazili do cirkusu Berousek v Kralupech nad Vltavou. Náš domov dostal 12 vstupenek. V cirkusu mají kolem 100 kusů cizokrajných zvířat. Během celého představení byl připraven bohatý program. Děti mohly vidět šelmu – tygra, koně, krokodýla, artisty na šálách, kachny, psa, opice, velbloudy, osla a jiné zvířátka. Děti měly obrovský zážitek z celého představení.