Monthly Archives: Duben 2018

Zoo Praha

V sobotu 14.4.2018 jsme se vydaly s dětmi do Zoo Praha, kde děti mohly vidět po celý den mnoho zvířátek, jako např. žirafy, lední medvědy, slony, krokodýly, tučňáky, plameňáky, opice, zebry, koně, kočkovité šelmy a mnoho dalších zvířat. V průběhu výletu si děti zadováděly na různých průlezkách. Celý den byl v pohodovém duchu a všichni jsme se opravdu bavili.


Ukliďme Česko

V sobotu 7.4.2018 proběhl již 13.ročník mezinárodní kampaně „Ukliďme svět, ukliďme Česko“. Letos jsme se zapojili jako dobrovolníci do úklidové akce v obci Kozomín. Od začátku až do konce, organizátoři místního úklidu M.Snopová a M.Stíblová se staraly o hladký průběh celé akce. Po skončení úklidu se stihlo i opékání buřtů a míčové hry. Jarní úklid dopadl na jedničku.


Vítání jara ve Veltrusích

Již druhým rokem jsme se dne 24.3.2018 s malými dětmi vydali na vítání jara do nedalekého zámku ve Veltrusích. Před zámeckou zahradou byl menší jarmark, kde se konala i výstava zvířátek. Po vstupu do zahrady nás přivítala ohromná Morana, která stála uprostřed. Morana, (starý zvyk skoncování se zimou, spojený s její smrtí). Vystáli jsme si frontu na divadlo, kde se hrála pohádka: Tradice, čepice
Číst více »