Monthly Archives: Prosinec 2018

Koncert Xindl X

Dne 19.12.2018 jsme s dětmi navštívili Lucernu v Praze, kde se konal koncert skupiny Xindl X. Akci jsme si užili a dětem se koncert líbil, i když jsme se vrátily v pozdních večerních hodinách.


Christmas Night RUN Praha

Dne 15.12.2018 v odpoledních hodinách jsme vyjeli vlakem do předvánoční Prahy. Z nádraží jsme mířili na náměstí Jana Palacha přes Staroměstské náměstí. Zde jsme se pokochali vánočními trhy, zastihli jsme i rozsvěcování vánočního stromku. Mezi patnácti sty účastníků jsme se i my vydali na charitativní běh Prahou o délce 5 km. Vše jsme dobře zvládli, a světe div se! Vrátili jsme se společně všichni
Číst více »


Vánoční besídka Kozomín

Obec Kozomín každoročně pořádá rozsvícení stromečku a náš domov byl přizván (8.12.2018), abychom si všichni společně s našimi dětmi zazpívali a přívítali tak vánoční náladu. Než jsme s dětmi předvedli, co umíme, viděli jsme vystoupení jiných dětí, či dětí společně s jejich rodiči. Také nás zaujala ohnivá show, která měla mezi diváky velký úspěch. Stromeček se rozsvítil v 18 hodin. a nadílku nám přinesli
Číst více »


Kuchařka

Dětský domov shání od 1.1.2019 kuchařku na 0,35 úvazku – jsou to převážně odpolední směny a víkendy. Vhodné pro ženy v důchodu. Více informací u paní ředitelky.


Prosba na rodiče malých dětí

Chystáme se koncem února 2019 s naším zařízením na hory…. Obracíme se s prosbou na rodiče malých dětí… Máte – li po svých dětech již odložené lyžařské sety (lyže + hole, přezkové lyžařské boty), a můžete nám je poskytnout? Jedná se: délka lyží 70 -100 cm velikost lyžařských bot 26 – 32 ( pro děti 2,5 – 8 let)