Monthly Archives: Červen 2023

Soutěž o příšerky

Ve školním roce probíhala soutěž o příšerky. Kdo nasbírá nejvíce příšerek za četbu, bude odměněn . První dvě děti nad 12 let  – odměna 2000,- Kč na nákup oblečení, první tři děti do 12 let dostanou plyšáka. Prvních pět dětí, které nasbírají nejvíce příšerek pojedou do KFC. Dne 28.06.2023 se uskutečnil výlet do KFC, nákup oblečení za soutěž v příšerkách.


Předání kol v Romanově

Náš domov se zapojil do projektu “ Darujeme kola dětem v nouzi. Náš domov byl obdarován dne 25.06.2023 v Romanově . Z Romanova jsem odvezla 3 kola pro děti a 3 helmy. Moc děkujeme zakladatelce projektu paní Radové.


Sponzorský dar – klávesy

Děkujeme lidem z Unipetrolu za sponzorský dar, který byl předán Viktorce Maternové. Denně procvičuje a hraje na klávesách.


Canisterapie

Dne 18.06.2023 nás odpoledne návštívil Tomáš z Lega s rodinou a připravil pro děti celoodpolední akci -canisterapii s pejsky. Celoodpolední akce se uskutečnila na dopravním hřišti. Každý si mohl vyrobit tričko s potiskem tlapičky pejska. Proběhla ukázka- co vše pejsci umí. Na závěr jsme se přemístili na zahradu, udělal se táborák, grilovalo se apod. Moc děkujeme za krásné odpoledne.


Výjezd na Kokořínsko s Opři se

Ze zápisků Opři se: Minulý víkend jsme vyrazili se třemi dětmi z Dětského domova v Kralupech na čundr. A protože předpověď slibovala letní počasí , vzali jsme si s sebou i plavky a zamířili si to i s naším čtyřnohým parťákem Lentilkou  na Kokořínsko  do oblasti Kokořínského dolu, kde se nachází také rybník Harasov.