Monthly Archives: Duben 2022

Vyráběli jsme čarodějnici

S dětmi jsme vyráběli čarodějnici pro OÚ Kozomín. Tak snad se v Kozomíně bude líbit.


Sobotní akce s Opři se

V sobotu ráno se jedna rodinná skupina se svou tetou vydala do Medonos, kde jsme obdivovali nádhernou přírodu, navštívili jsme jeskyni Bivak, skalní útesy , v poledne jsme si s dětmi opekly buřty. Za celý den jsme ušli zhruba 10 km. Výlet se dětem moc líbil a mají zájem si to ještě jednou zopakovat. Během celého dne bylo slunečno a počasí nám přálo.


Velikonoce s nadací Opři se

Velikonočního pobytu s nadací Opři se zúčastnilo 9 dětí z našeho dětského domova a 4 děti z rodin. V pátek ráno jsme vyjeli do Nového Boru do DDM Smetánka, kde jsme měli zajištěné ubytování. Ještě týž den jsme po obědě vyrazili na výlet na nedalekou Panskou skálu. V sobotu jsme se vydali na skalní hrad Sloup a následně na průzkum jeskyní v okolí. Ve
Číst více »


Velikonoční balíčky od Tesca

Velmi chceme poděkovat našemu dlouholetému sponzorovi Tescu v Úžicích, které pro naše děti připravilo krásné velikonoční balíčky. Moc děkujeme!!!!


Skanzen Přerov

Dne 09.04.2022 nás Středočeský kraj pozval do skanzenů do Přerova nad Labem. V poledne jsme šli do restaurace, kde nás čekal oběd a moučník. Také děti a tety z domovů přivítala hejtmanka Středočeského kraje Petra Pecková. Nejprve jsme si s dětmi prohlédli skanzeny, pak nás provedla průvodkyně s povídáním.