Monthly Archives: Duben 2013

Příprava na olympiádu

Jelikož už se nám opět blíží Olympiáda Dětských domovů a začalo i jarní počasí, vydali jsme se ven trochu se na olympiádu připravit. Děti trénovaly sprint, vytrvalostní běh, hod do dálky, skok do dálky a volejbal. Poctivě jsme si zaznamenali i všechny časy a délky, abychom mohli na olympiádu nominovat ty nejlepší.


Návštěva psího útulku

V neděli bylo od rána nádherné počasí, tak jsme se vydali navštívit naše čtyřnohé kamarády do psího útulku v Kralupech. S pejsky jsme se proběhli a vařádili jsme se. I pejskové byli pěkně vyvětraní.


Bitva Libušín

O víkendu jsme se s dětmi rozjeli do nedalekého Libušína, kde se konal historický festival a největší bitva v Čechách. V Libušině bylo postaveno celé historické stanové městečko, kde bylo i plno stánků s různými ručně vyráběnými předměty, plno dobrých tradičních jídel a pití. Konala se tu i přehlídka dravců.


Výlet na Říp

O víkendu jsme se vypravili na procházku na naši nejbližší horu Říp. Byla by ostauda, kdybychom Říp neznali, když žijeme v takové blízkosti. Výlet se vydařil, děti výšlap k vrcholu zvládly a den si velice užily.


Aktivní Kladno – Rozjezd!

Děti se o víkendu vypravily na akci, kde se rozhodně nenudily – Rozjezd v Kladně. Byl pro ně připraven bohatý program – kouzelný klaun, plno soutěží, vystoupení pěveckých skupin i jednotlivců, módní přehlídka šatů, zumba pro děti, atd. Děti se měly možnost setkat i s Janem Bendikem, z čehož byly nadšené. Celý den si velice užily a odpoledne plné her a zábavy se jim
Číst více »