Monthly Archives: Leden 2012

Beseda se sdružením „Ano, ano“

Tuto středu proběhla v domově beseda s prezidentkou o.s. a paralympijským mistrem světa Michalem Starkem. Jelikož jsme se do projektu zapojili, přijela nám paní prezidentka projektu povědět o jejich sdružení a projektu „Sen“ více. Michal Stark dětem pověděl svůj příběh, jeho sny a to, co se mu povedlo si splnit. Beseda byla velice pěkná a děti zaujala.


Hlas Československa

Již dvakrát jsme se s dětmi zúčastnili výběrových kol nové pěvecké soutěže „Hlas Československa“ jako publikum. Po obě odpoledne se nám představilo plno nových výborných zpěváků. Někteří z nich postoupili do dalších kol a stali se členy jednoho z týmů, které koučují známé osobnosti, něktří bohužel vypadli.


Úprava pokojíku

Ve třetím patře jsme se rozhodli zrekonstruovat jeden z pokojíků. Děti se na úpravách podílely, jak jen to šlo. Nejprve musely pokojík vystěhovat, poté vybrat a koupit malířské barvy a pokoj vymalovat. Vyhrály barvy fialová a červená. Nakonec se pod vedením strejdy údržbáře pustily do sestavování nového nábytku, což si velice užily a moc je to bavilo.


Silvestr 2011

Ještě než jsme začali na Silvestra slavit, vypravili jsme se na menší výlet podle řeky. Některé děti jely na kole, některé na kolečkových bruslích a někdo šel i pěšky. Jeli a šli jsme směrem k Dolánkům naproti květinové flotile, která byla vypravena pro Václava Havla z Prahy a v Kralupech měla být kolem 15. hodiny.