Monthly Archives: Leden 2017

Bruslení ve Vojkovicích

O víkendu jsme byli s dětmi bruslit ve Vojkovicích. Děti si den moc užily.


Pexeso

Dne 28.1.2017 se děti zúčastnily akce v areálu zoo Zelčín. Děti si den užily soutěžením v oblíbené dětské hře – v pexesu. Dětem se soutěž velmi líbila. Odnesly si krásné diplomy, dárky a zážitky. Nejvíce byly okouzleny zvířátky na farmě a mohly se projet i na konících. Děkujeme organizátorům za zábavné odpoledne.


Muzikál „Alenka v kraji zázraků“

O víkendu jsme s dětmi navštívili pražské divadlo a muzikál “ Alenka v kraji zázraků“. Děti mohly vidět v hlavní roli Alenky Aničku Slováčkovou, dále Míšu Kuklovou nebo Míšu Noskovou. Dětem se muzikál moc líbil a těší se na další.


Bruslení

Jedno zimní odpoledne jsme s dětmi rozhodli, že půjdeme něco udělat pro své zdraví. S dětmi jsme vyrazili si zabruslit na místní zimní stadion. Děti si to moc užily a zase se těší na další návštěvu na stadionu.


Muzeum technických hraček

V neděli 15. ledna jsme s dětmi navštívili Muzeum technických hraček ve Velvarech. V těchto dnech, zde probíhá vánoční výstava historických betlémů, ozdob a dárků. K vidění byly také i mechanické hračky z doby rakousko-uherské monarchie. Výstavou nás provázel muzejní pedagog pan Snaha. Akce byla velice zajímavá, poučná i zábavná.