Monthly Archives: Listopad 2016

Radost dětem

Jako každý rok jsme se zúčastnili akce „Radost dětem“, která se konala Praze ve Foru Karlín, dne 27. 11. 2016. Zúčastnilo se jí 6 vybraných dětí s tetou. Probíhala vystoupení různých interpretů, především zpěváků , např. Jaromíra Adamce, Renée Pizzardi, Victorie Velvet atd. za doprovodu moderátorů Terezy Tobiášové a Petra Suchoně. Mezi jednotlivými vystoupeními byla losována tombola a o přestávce probíhala autogramiáda. Dětem se
Číst více »


Koloběžka

Náš dětský domov již několik let spolupracuje s občanským sdružením Chance 4 children. Životní partnerka zakladatele sdružení Markéta se rozhodla, že pomůže pro sdružení získat finanční prostředky tím, že C4C zviditelní . Rozhodla se ujet přes 600 km na koloběžce a zastavila se i u nás v domově a popovídala s dětmi.


Beseda s Tomášem Slavatou

Tomáš Slavata navštívil opět naše zařízení, aby převyprávěl našim dětem svůj životní příběh. Děti se zájmem poslouchaly a jeho příběh je zaujal. Mimo jiné přivezl do našeho zařízení vánoční koule, které naše děti pomalují obrázky a před vánoci se budou prodávat na prodejním místě v Albertu v Praze Ládví.


Drakiáda

Motorkáři připravili pro děti zábavné odpoledne tzv.“ Drakiádu“ – pouštění draků na Hostibejku. Na vyrábění draků se podíleli motorkáři spolu s dětmi. Po pouštění draků se opékaly buřty, děti dostaly sladkosti a ovoce. Akci si děti moc užily.