Monthly Archives: Duben 2024

Divadelta

Dne 13.4.2024 proběhlo v našem domově v rámci preventivního programu interaktivní představení herců z Divadelty -„Připojená“ , které se protentokrát věnovalo tématu sociálních síti a bezpečnosti na internetu. Hlavní hrdinka v této hře se jmenovala Anežka a chtěla se stát slavnou youtuberkou. Vůbec si ale neuvědomovala, co může způsobit, komu všemu může ublížit a že nejvíc může ublížit sama sobě. Program upozorňuje na nástrahy
Číst více »


Probošťská jezera s Opři se

O víkendu 5.- 7.4. dobrovolníci z Opři se vzali dva naše chlapce na víkend na Proboštská Jezera do kempu. Vzali si s sebou i kola, protože předpověď počasí vypadala suprově na nějaký ten výlet.  V sobotu se vydali směr Čelákovice po cyklostezce. Po cestě si udělali zastávku na pumptracku, odkud se klukům nakonec moc nechtělo. Dále pokračovali přes Labe směr Káraný, kde se zastavili
Číst více »


Okoř

V ranních hodinách dne 6.4. jsme se skupinkou děvčat vyrazily na pěší pochod do Okoře bez oře, který se pořádá každým rokem první dubnovou sobotu. Cestou z Kralup jsme jely vlakem do Zákolan, kde jsme pokračovaly pěšky. Cestou nás hřálo sluníčko, povídaly jsme si a cesta ubíhala velmi rychle . V cíli jsme dostaly diplom za účast. Kdo chtěl se mohl zúčastnit připravených soutěží.
Číst více »


Turistický závod

Dne 23.3. 2024 byl ráno budíček o něco dříve, zabalil se oběd a pití do batůžku, protože v 9:00 byl sraz u koupaliště v Kralupech na Turistické základně. Konal se zde závod, který byl vypsaný pro všechny kategorie od nejmladšího žactva až po dospělé. Děti dostaly startovní čísla, která zároveň určovala kdy je čas vyrazit na trať.


Velikonoce v Rokytnici nad Jizerou

Minulý víkend dobrovolníci z Opi se vyrazili na Velikonoční pobyt doRokytnice nad Jizerou. Základnou se jim stalo oblíbený DDM Pod Střechou, kde mají vždy skvělou základnu pro různé výlety do okolních Krkonoš.Hned v pátek po příjezdu a ubytování se vydali na malý výlet po místních kopečkách. Večer si uvařili večeři a věnovali se stolním hrám.