Monthly Archives: Březen 2017

Cyklistická kola

Začala cyklistická sezóna a rádi s dětmi vyjíždíme na výlety na kolech. Chybí nám ale středně velká kola pro zhruba 10-12 leté děti. Nenašel by se někdo, kdo kolo již nepotřebuje a mohl by nám ho věnovat. Děkujeme!!!!


ZOO

V sobotu 18.3.2017 po obědě jsme s dětmi vyrazili do Zoo v Praze. Děti mohly vidět pavilon šelem a plazů. Ve 14 hodin proběhlo krmení šelem. Děti měly velký zážitek. Dále mohly vidět lední medvědy, opice, pavilon velkých želv, pavilon tučňáků, lachtanů a mnoho dalších zvířat. Děti si celé odpoledne moc užily.


Laser game a Upírci

V pátek 10.3.2017 před večeří děti z DD a odjely s tetou do Libčic, kde už měly připravenou večeři dětmi z turistického oddílu Upírci, kteří pro nás tuto akci zorganizovaly. Po večeři jsme na velkém plátně shlédli film Pixely a po něm se odebrali spát. V sobotu po snídani jsme odjeli vlakem do Prahy, poté pokračovali tramvají a dojeli jsme až na Smíchov, kde
Číst více »


Cirkus Berosini

V neděli 5.3.2017 jsme s dětmi navštívili cirkus, který přijel k nám do Kralup. V cirkusu Berousek ( Berosini) mohly děti vidět např. drezúru velkých a malých koní, výcvik opic, lam, velbloudů, vzdušnou akrobacii na šálách, vzdušnou akrobacii s ohněm, žongléry, klauna apod. Představení bylo nádherné a děti si to moc užily.


Běh – Palestra

Dne 4.3.2017 jsme s dětmi vyjeli na akci od České olympijské nadace do Kbel v Praze. Nejdříve se děti zaregistrovaly podle věkové kategorie. Část dětí běžela 600 m a ostatní děti se přihlásily na 5 km. 5 km běželo přibližně 90 závodníků a jeden z našich chlapců se umístil ve své kategorii na krásném 7. místě. Dále naše děti obsadily 14. místo, 35. a
Číst více »