Monthly Archives: Květen 2018

Mirakulum

Dne 26.5.2018 jsme již po několikáté měli možnost navštívit „Mirakulum“-zábavní park v Milovicích u Prahy. Počasí nám přálo, v teplém počasí jsme dostali nanuky a limonádu, která nás osvěžila. Připraven byl i oběd, který byl zajištěn pro všechny zúčastněné dětské domovy. V areálu jsme vyzkoušeli mnoho aktivit, a to i s těmi nejmenšími dětmi. U starších kluků nejvíce bodovali trampolíny, skluzavky a lanová bludiště.
Číst více »


Olympiáda DD

Jako každý rok jsme se zúčastnili ve dnech 18.5.-22.5.2018 „Sportovních her“ v Solenicích. Už po cestě jsme měli trému z prvního zahajovacího turnaje v kopané. Nedopadl nejlépe, ale již druhý den jsme si vylepšili skóre a získali 13 medailových umístnění v atletických disciplínách. Odbíjená a vybíjená následující den byly napínavé a plné sportovního adrenalinu. Patřili nám umístnění na bodovaných místech. Další atletické klání bylo
Číst více »


Dobrovolnická akce- Unipetrol

Dne 23.5.2018 se jako každý rok konala dobrovolnická akce pracovníků Unipetrolu v našem Dětském domově (letos již po páté). Zaměstnanci Unipetrolu pomohli se stěhováním, škrábáním, penetrací a výmalbou kolárny, skladů lyžařských potřeb a kotelny. Moc všem děkujeme!!!


Cukrárna

V sobotu 5.5. jsme dostali pozvánku do cukrárny „Mlsárnička“, která patří manželům Slezákovým z Turska. Bylo to velmi příjemné dopoledne, kde si děti vyzkoušely výrobu poháru a malinovky. Děkujeme paní Věře za krásné chvíle, milá slova a za laskavé přijetí.


Poděkování

Dne 27. dubna jsme dostali tři krásná kola. Dvě kola byly určené pro konkrétní děti (sestry), které nikdy v životě neměly ani kolo ani koloběžku. Za tenhle krásný dar chceme poděkovat Věře a Martinovi Slezákovým, kteří ve své cukrárně „Mlsáníčka“ organizovali sbírku, koupili a přivezli kola až k nám. Děkujeme také všem lidem dobré vůle, které přispěli na nákup kol. Velký Dík patří Monice
Číst více »