Monthly Archives: Červen 2021

Koupaliště Libčice

V neděli po obědě vyjela teta s šesti dětmi na koupaliště do Libčic. Velmi děkujeme panu majiteli za sponzorský dar. Celé odpoledne děti řádily na skluzavce, skákaly do vody apod.


Dětský den v Kozomíně

V sobotu 19.6. se uskutečnil dětský den v Kozomíně. Obec Kozomín si pronajal agenturu a celé odpoledne probíhalo formou pohádkového lesa, na téma klasické české pohádky. I přes velmi horké odpoledne si to děti moc užily.


Divadelta

Tentokrát se k nám opět přijeli podívat herci z „Divadelty“ a dnes nám na zahradě DD představili hru „Alenka v nesnázích“. Příběh se odehrává ve školním prostředí. Do Alenčiny třídy přichází v novém školním roce nový spolužák Mirek. Od začátku je jasné, že Mirek je její krevní skupina a protože Alenka doposud neměla moc štěstí na kamarády, stávají se s Mirkem velmi rychle nerozlučnou
Číst více »


Stavění sopek z Lega

Během letních dnů se děti bavily i mimo jiné stavěním sopek z lega kostek. Myšlenkou bylo společnými silami, jak velkých, tak i malých dětí, zábavnou a hravou formou vytvořit sopky z lego kostek, u kterých jsme pomocí jednoduchého triku (jedlé sody, octa a barviva) vyvolali erupci. Děti si stavění i jednoduchý pokus užily.


Sponzoring obuvi pro děti

Díky sponzorskému daru Nadačního fondu Snů a nových nadějí zastoupený paní Marií Carbochovou jsme pro děti obdrželi krásnou značkovou sportovní obuv. Moc děkujeme ze krásné boty!!!!