Monthly Archives: Duben 2014

Ledecká rychloběžka

Děti se zúčastnily „ledecké rychloběžky“, kdy soutěžily v týmech po čtyřech za svůj dětský domov. Soutěžilo v rychlosti, zručnosti a ve štafetě. Naše děti vybojovaly krásné 1. místo. Pro děti bylo připraveno pohoštění a pitný režim. Celé odpoledne dětem přálo a den se vydařil.


Muzikál Adam a Eva

Děti se měly možnost shlédnout nový muzikál „Adam a Eva“ v Divadle Broadway. Muzikál byl plný komických scén i dojemných situací. Písničky byly kouzelné a děti si celé představení velice užily. Divadlu Broadway velice děkujeme!!!


Poznej Prahu jinak!

V neděli odpoledne jsme měli přes o.s. Pragulic – Poznej Prahu jinak! možnost vidět Prahu z jiného úhlu pohledu. Byl pro nás připraven prohlídkový okruh od Hlavního nádraží až na Letnou. Odpolednem nás provázel Honza, člověk, který sám několik let žil na ulici a nyní se stále ještě potýká s existenčními problémy, do kterých se dostal díky automatům – gamblingu. Sám poznal jaké je
Číst více »


Poděkování

V našem Dětském domově je dívčina, která v brzké době očekává narození děťátka. Přes Dobrovolnické centrum Kladno jsme se napojili i na organizaci, která se nazývá „Dobrotety“. Dobrotety pomáhají rodinám s dětmi, nemocnicím, organizacím, atd. Nyní velice pomohly i nám, a to s výbavičkou pro miminko. Máme od nich kočárek, autosedačku, spoustu oblečení, hygienu, hračky a mnoho dalších nezbytných věcí pro děťátko i maminku.
Číst více »


DD Cup Praha Slavia

Jako každoročně se i letos konal v rámci cyklu DD Cupu fotbalový turnaj. Náš domov se akce účastnil na fotbalovém stadionu v Praze na SK Slavia. V Praze se účastnilo 9 týmů. Děti bojovaly jako o život a vybojovaly nakonec 4.místo.