Monthly Archives: Květen 2022

ZOO Praha

V sobotu ráno jsme se všemi dětmi vyrazili do ZOO Praha. Vstupenky nám věnoval Středočeský kraj, kterému tímto moc děkujeme! Děti mohly vidět např. surikaty, žirafy, ledního medvěda, šelmy, slony, plazy a mnoho dalších zvířátek. Děti si výlet moc užily.


Víkendový pobyt s Opři se

V pátek 13.05.2022 odjelo 5 dětí s Vaškem Malečkem  z nadace Opři se na Sázavu sjíždět vodu. Děti spaly ve stanech a celý víkend jim přálo počasí. Víkendový pobyt se opravdu vydařil a těší se na další.


Mirákulum

Dne 07.05.2022 nás zástupci Lega pozvali na celodenní akci do Mirákula. Ráno v 9 hodin přijel autobus k DD a jelo se na celodenní výlet. Do Mirákula jsme dorazili v 10 hodin. Děti jsme rozdělili na dvě skupiny – a to mladší a starší skupinu, aby si atrakce mohly lépe užít.  V poledne jsme si s dětmi opekly buřty a na závěr děti dostaly
Číst více »


Úklid v Libčicích

Dne 8.5.2022 v odpoledních hodinách proběhl úklid na koupališti v Libčicích. S majitelem koupaliště máme dohodu, že mu pomůžeme shrabat listí a potom budeme mít možnost zdarma vstupu na koupaliště. Moc děkujeme panu majiteli.


Slavata Triatlon Tour

Dne 03.05. se uskutečnilo po dvouleté pauze opět Slavata Triatlon Tour v Praze Řepích. Z domova se účastnilo sedm dětí. Jirka Ondič se umístil na 1. místě ve své kategorii chlapců . Milánek Hypša vybojoval ve své kategorii krásné 2. místo a Adriana Karičková se umístila ve své kategorii dívek na krásném 2. místě. Všem moc gratulujeme. Na závěr triatlonu byly dětem předány diplomy
Číst více »