Monthly Archives: Duben 2023

Poděkování za finanční dar

Dětský domov děkuje panu Vlastimilu Janoškovi a jeho přátelům za finanční dar ve výši 12 600,- Kč, který byl vybrán při příležitosti oslavy jeho narozenin.Tímto přejeme jemu hodně zdraví, mnoho úspěchu a štěstí v osobním i v pracovním životě.Všem dárcům velice děkujeme!


Bike fest Praha

V sobotu 22.4.2023 jsme se zúčastnili Bike festu Praha, kam nás pozvala SAZKA, která nám také darovala 4 kola BMX. Bylo nádherné počasí a děti byly zcela uchvácené atmosférou festu a možností si vyzkoušet tréninkové rampy. Jezdily na koloběžkách i kolech a byly moc šikovné. Tento sport je zaujal a nadchnul. Zabraly se do toho tak, že se ani nechtěly vrátit domů. Výlet se
Číst více »


Nedělní výlet do Brd

Dobrovolníci z Opři se vyrazili navzdory nepříznivé předpovědi počasí na výlet do brdských lesů kousek od Hostomic. Po pár km našli skvělé trampské místo, kde se utábořili. K obědu si ugrilovali maso na ohni. Děti pak skotačily kolem blízkého potoka. Cestou zpět k autu objevili velký krmelec napěchovaný slámou. Děti si výlet moc užily.


Velikonoční výjezd s Opři se

Na prodloužený velikonoční víkend vyrazili dobrovolníci z Opři se s dětmi z našeho dětského domova do Nového Boru, stejně jako minulý rok. V pátek se vydali na výlet po zdejších skalkách a jeskyních. Nejlepší byla Poustevníkova jeskyně a svačina, kterou připravily tety už ráno s sebou. Odpoledne si s tetou Míšou vyzkoušeli různé nástroje a rytmy. Večer byť unavení, s tetami tvořily velikonoční perníčky
Číst více »


Veselé Velikonoce

Všem našim příznivcům, přátelům, sponzorům, podporovatelům přejeme krásné prožití Velikonočních svátků a krásných jarních dní.