Monthly Archives: Říjen 2021

Předání ocenění

Dne 17.10. od 14 hodin na Jatkách 78 v Holešovicích se uskutečnilo předávání ocenění za trpělivost a obětavost v době pandemie COVID 19. Každý zástupce domova převzal za zařízení památeční sošku. Dále La Putyka připravila představení a na závěr bylo i malé občerstvení. Velké díky patří Tomášovi Slavatovi a „Hromové partě“.


Zoo Olovnice

V neděli jsme s dětmi navštívili zoo v Olovnici. Všichni byli nadšení, zvířátka byla úchvatná. Mohli jsme si pohladit surikaty, kozičky i lamu. Viděli jsme krmení tygra a rysa. Úžasný zážitek. Přálo nám i počasí, výlet se velmi vydařil.


Akce s nadačním fondem Snů a nadějí

V sobotu ráno jsme nasedli do mikrobusů a vyrazili na celodenní akci do Bělé pod Bezdězem. Po příjezdu jsme se přivítali s pořadateli a poté hurá na různá stanoviště, kde nechyběly záchranné složky- policie, hasiči, autodrom rallye, kde se děti mohly svézt. Dále se děti svezly velkou limuzínou. Také bylo zajištěno po celý den pohoštění. Měli jsme výborný oběd, cukrovou vatu a popcorn. Celý
Číst více »


Zazimování bazénu

Přišel podzim a s ním i čas zazimovat bazén. Tety i větší děti se tohoto úkolu zhostily na výbornou.


Den s Unipetrolem

Dne 16.9. proběhl dobrovolnický den s Unipetrolem. Děkujeme Unipetrolu za skvělou pomoc. Nechybělo řezání stromů, barvení průlezek, domečků, plůtku u schodiště na zahradu, likvidace bioodpadu a další. Byl samozřejmě zajištěn i skvělý oběd a nakonec sladká odměna.