Monthly Archives: Září 2013

Grand beach show

Náš dětský domov se jako každoročně zúčastnil Grandbeach show na pražském Strahově. Děti bojovaly v disciplínách – klecový a plážový fotbal a plážový volejbal. Byli jsme velmi šikovní a obsadili jsme 1. místo v Beach volejbale; 3. místo v Beach volejbale; 2. místo v Beach kopané a 2. místo v Klecovém fotbale. Během celého dne svítilo sluníčko a děti si sportovní den užily.


Běh – Mladé Běchovice

V sobotu se děti zúčastnily závodu v běhu v Mladých Běchovicích. Děti byly rozděleny do věkových kategorií a podle toho běžely 50- 1000 m. Mezi jednotlivými běhy se mohly zapojit do atletických soutěží – hod oštěpem, hod medicinbalem, skok z místa, přeskoky na žíněnce, překážkový běh, atd. Děti si dopoledne užily.


Focení se čtyřlístkem

Děti byly pozvány na focení s maskoty čtyřlístku do kralupské soukromé školky. Děti si odpoledne užily, moc se jim akce líbila.


Beach přehazovaná

O víkendu se děti zúčastnily Beach přehazované v Ládví v rámci DD Cupu. Děti se velice snažily a vybojovaly 24. místo z celkem 36 dětských domovů.


Zápas Arménie – ČR

Naši chlapci měli tu možnost zúčastnit se fotbalového utkání mezi Arménií a ČR. Stadion i doprovodný program před zahájením zápasu se klukům velmi líbil, a to hlavně mažoretky. Samotný zápas, který jsme prohráli už méně 🙂