Monthly Archives: Listopad 2012

C4C – kroužky

Již druhý rok spolupracujeme s Chance 4 children (zkráceně C4C), která pro naše děti zajišťuje kroužky anglického jazyka a počítačů. Děti kroužky zatím baví a zvláště kroužek angličtiny jim pomáhá i při školní výuce.


Tělocvična

Vždy na podzim, když už nám sluníčko tolik nesvítí a venku je zima, využíváme tělocvičny od Domu dětí a mládeže a chodíme si zahrát různé sportovní hry. Děti do tělocvičny chodí rády, zahrají si zde vybíjenou, fotbal, florbal a mnoho dalšího. Do tělocvičny s námi občas chodí i někteří z našich bývalých klientů.


Pečení perníčků

Každým rokem již touto dobou začínáme s dětmi péct vánoční cukroví. Začínáme tradičně perníčky, které se musí dělat dostatečně dlouhou dobu před vánoci, aby změkly. Děti se vždy na pečení těší a vždy si tuto předvánoční dobu užijí. Nejvíce je však baví zdobení a také ujídání.


Pozvánka na Mikulášskou akci

Vážení přátelé, dne 1.12. 2012 proběhne v Music Clubu Lampa v Neratovicích, Mikulášský den s večerní a noční zábavou pro dospělé. Začátek akce je ve 13 hodin. Náš dětský domov se též akce zúčastní a srdečně jsou zváni i naši bývalí klienti, kteří domovem prošli. Tato akce je i dobročinnou sbírkou nejen pro náš domov. Pokud chcete vědět více, podívejte se na: http://www.musicclublampa.cz/ V
Číst více »


La Putyka – Slapstick sonata

S dětmi jsme byli pozváni na představení souboru La Putyka do divadla La Fabrika v Praze. Herci zahráli nové představení – Slapstick sonatu, což je vystoupení inspirované cirkusem a groteskou. Představení bylo nádherné a při některých kouscích se tajil dech.